NSK Knotsbal

Afgelopen zaterdag 6 oktober heeft het Slagvaardig team bestaande uit Kim Beunder, Stefan Veenhof, Steven Kuiper, Floris Weijland, Robin Vet, Jochem Goldberg en Tamar van Veenendaal het NSK gewonnen door in een zinderende finale de Knallende Knotsers uit Wageningen te verslaan! Eerder had het Slagvaardig team nog in de twee poulefases van het sterke team uit Wageningen verloren met 2-1 en 4-3. In de finale kwamen de Knallende Knotsers in de eerste helft nog op voorsprong met kansen op de 2-0, maar kwam Slagvaardig in de tweede helft terug met sterk combinatiespel en vloeiende aanvallen. Dit leidde eerst de 1-1 in na een soepele combinatie en afronding van Jochem. Kort daarop volgde de 2-1 van Floris met een listig balletje door de benen met de rug naar het doel. In de slotfase kwam de overwinning niet meer in gevaar en was de tweede winst van het NSK door een team uit Enschede en titelprolongatie een feit. Er deden in totaal 8 teams mee, 4 uit Wageningen, 3 uit Enschede en 1 uit Nijmegen. Namens het bestuur van Slagvaardig bedanken wij nog alle teams voor hun deelname aan het NSK.