Eindejaarsbarbecue

3 Juli 2014

Nu de laatste knotsbaltraining van het collegejaar weer is geweest is het tijd voor de jaarlijkse eindejaarsbarbecue. De barbecue zal plaatsvinden op donderdag 3 juli vanaf 18:30, opgeven kan tot uiterlijk 30 juni door een mailtje te sturen naar het bestuur.


Samenwerking

Juni 2014

Zorgverzekering.net; De goedkoopste-zorgverzekering vergelijk je hier.


Nieuwjaarsdiner

19 Maart 2014

Het ietwat verlate nieuwjaarsdiner was weer een groot succes. Met dertien leden zijn we gaan gourmetten in de vestingbar waarbij we lekker lang konden naborrelen.


NSK knotsbal

16 November 2013

Het NSK knotsbal vond dit jaar plaats in Wageningen. Er deden zeventien teams mee, waarvan drie uit Enschede. Enschede heeft haar titel verdedigd door voor de derde keer op rij te winnen. Ook de andere teams deden het goed en werden vijfde en zevende.


Interne Competitie

21 Oktober 2013

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen en dus zal op 11 november de interne competitie aanvangen. Teams van huizen, studies en sportverenigingen nemen het hierin tegen elkaar op. Nieuwe teams voor de volgende competitie ronde kunnen zich inschrijven door te mailen naar intern@slagvaardig.utwente.nl. De inschrijvingsdeadline voor deze nieuwe ronde is 8 november, hierna zal z.s.m. een conceptrooster gepubliceerd worden.
Wedstrijdrooster 2013-2014 I


NSK Knotsbal in Wageningen

20 Oktober 2013

Het NSK zal in geheel plaatsvinden op zaterdag 16 november en zal de hele dag duren. Inschrijven kan als team (vanaf 4 personen) via het inschrijfformulier op de site wageningenur.nl/nl/show/NSK-Knotsbal.htm in te vullen. Je kan je inschrijven tot 11 november. De kosten zijn €10,- per persoon dit is inclusief lunch en diner.
Het Nederlands Studenten Kampioenschap is voor alle niveaus en elk team speelt gegarandeerd meerdere wedstrijden. Dus maak je geen zorgen als je pas net knotsbalt of jezelf niet goed genoeg vindt.

Mocht je wel mee willen doen, maar nog geen team hebben, schrijf je dan in op het inschrijfformulier tijdens de trainingen. Of stuur een mail naar bestuur@slagvaardig.utwente.nl en dan zorgen wij ervoor dat je in een team kan meespelen.


Nederlands Studenten Kampioenschap Knotsbal

Afgelopen zaterdag 6 oktober heeft het Slagvaardig team bestaande uit Kim Beunder, Stefan Veenhof, Steven Kuiper, Floris Weijland, Robin Vet, Jochem Goldberg en Tamar van Veenendaal het NSK gewonnen door in een zinderende finale de Knallende Knotsers uit Wageningen te verslaan! Eerder had het Slagvaardig team nog in de twee poulefases van het sterke team uit Wageningen verloren met 2-1 en 4-3. In de finale kwamen de Knallende Knotsers in de eerste helft nog op voorsprong met kansen op de 2-0, maar kwam Slagvaardig in de tweede helft terug met sterk combinatiespel en vloeiende aanvallen. Dit leidde eerst de 1-1 in na een soepele combinatie en afronding van Jochem. Kort daarop volgde de 2-1 van Floris met een listig balletje door de benen met de rug naar het doel. In de slotfase kwam de overwinning niet meer in gevaar en was de tweede winst van het NSK door een team uit Enschede en titelprolongatie een feit. Er deden in totaal 8 teams mee, 4 uit Wageningen, 3 uit Enschede en 1 uit Nijmegen. Namens het bestuur van Slagvaardig bedanken wij nog alle teams voor hun deelname aan het NSK.