Laatste training

11 juni 2015

Beste leden, a.s. woensdag 17 juni is de alweer de laatste training. Kom dus allemaal nog één keer meetrainen, zodat je het knotsgekke knotsbaljaar goed en sportief kan afsluiten. Niet getreurd, bij voldoende animo kan er eventueel ook in de zomervakantie geknotsbald worden.


Verenigingstruien

21 mei 2015

Vanaf vandaag is het mogelijk om sinds lange tijd weer kleding van Slagvaardig te kopen. Er is gekozen voor een verenigingstrui en bestellen kan tot zondag 31 mei via de volgende link: Slagvaardig/Kleding


Vrij spelen

13 Mei 2015

A.s. maandag 18 mei zullen er geen IC-wedstrijden gespeeld worden. Vanaf 23.00 uur kan er dus vrij gespeeld worden in sportzaal 1. Iedereen is welkom!


Ledenweekend Slagvaardig

23 April 2015

Het ledenweekend van Slagvaardig zal in het weekend van 1 t/m 3 mei plaats vinden. De kosten zullen tussen de 15 en 20 euro bedragen, waarbij accommodatie en eten (inclusief avondeten op vrijdag en zondag) inbegrepen zullen zijn. Zou jij graag mee willen, geef je dan op door een mailtje te sturen naar sac@slagvaardig.utwente.nl Inschrijven kan tot maandag 27 april. De precieze kosten zullen dan ook bekend zijn i.v.m. het bevestigen van huisjes.


Vrij knotsballen 13 april

10 April 2015

Vanwege de tentamens is de interne competitie tijdelijk stil gelegd. Er kan maandagavond dus vrij geknotsbald worden! Heb je zin om een potje te knotsballen, dan ben je welkom vanaf 23:00 in sportzaal 1.


Derde ronde interne competitie

1 April 2015

Sinds maandag 23 maart j.l. is er weer een nieuwe ronde van de interne competitie begonnen. Na twee wedstrijdronden staat Abaknots aan de leiding en huidig kampioen SVG1 slechts op de derde plaats. Kortom, een hele spannende ronde.


Tweede ronde interne competitie

18 December 2014

De tweede ronde van de IC zal maandag 5 januari van start gaan. Teams kunnen zich opgeven via intern@slagvaardig.utwente.nl of via secretaris@slagvaardig.utwente.nl Vragen over knotsbal of de interne competitie kunnen ook altijd naar één van deze e-mailadressen gestuurd worden.


Eindstand eerste ronde IC

17 November 2014

Op maandag 17 november vonden de laatste wedstrijden van de eerste IC-ronde plaats. Abaknots hoefde deze avond niet meer te spelen, maar een week eerder waren zij al kampioen geworden door al hun wedstrijden te winnen. Er werd dus voor de tweede plaats gestreden en er kwamen maar liefst drie teams in aanmerking voor deze klassering. Nadat de eerste wedstrijd van de avond door Terremoto werd gewonnen, waren zij verzekerd van de tweede plaats. De wedstrijd hierop werd wederom door Terremoto gewonnen en het kwam voor SVG en Volgend Jaar Beter aan op de laatste wedstrijd. Volgend Jaar Beter hield lang stand tegen een sterker SVG, maar moest uiteindelijk het onderspit delven. SVG werd derde in de stand en Volgend Jaar Beter vierde.


Interne Competitie

27 Oktober 2014

Op maandag 27 oktober is de eerste competitieronde van start gegaan met maar liefst drie gespeelde wedstrijden op deze avond. Na de eerste speelronde gaat Abaknots aan de leiding na twee grote zeges op Terremoto en Volgend Jaar Beter, gevolgd door Terremoto op de tweede plaats.


OpenUT knotsbaltoernooi

20 September 2014

Op zaterdag 20 september organiseerde Slagvaardig een open knotsbaltoernooi. Met een goede opkomst van leden, oud-leden en niet-leden was het een mooie knotsbaldag. Na de lunch kon iedereen tegen elkaar spelen, waarbij de oud-leden, Sloegvaardig, hebben laten zien dat ze het knotsballen nog niet verleerd zijn. Na de wedstrijden en een uitgebreid buffet werd er nog een drankje gedronken in de Vestingbar. Wij vonden het openUT zeer geslaagd, tot volgend jaar!


OpenUT knotsbaltoernooi

September 2014

Op zaterdag 20 september organiseert Slagvaardig een open knotsbaltoernooi. Jaarlijks wordt het openUT georganiseerd voor alle studenten die zin hebben in een sportief dagje knotsbal inclusief lunch en avondeten. Geen knotsbal ervaring nodig! Meer informatie is te vinden onder openUT, tot dan!