NSK Knotsbal

5 januari 2016

Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor het Knotsbal. Dit kan via de volgende link: Inschrijven. Meer informatie vind je hier.


Activiteiten

5 januari 2016

Bij deze wenst A.D.S.K.V. Slagvaardig haar leden een voorspoedig 2016! Het jaar begint goed, want op zondag 21 februari zal het NSK Knotsbal plaats vinden in Enschede! Zet deze datum dus in je agenda en geef het door aan huisgenoten en vrienden! Daarnaast zal de vereniging het komende half jaar weer bardiensten draaien. Ieder lid dient minstens één bardienst per jaar te draaien, dit kan op: 9 april, 7 juni en 28 juni.


Training en IC geannuleerd!

2 december 2015

De training en IC-wedstrijden van vanavond (2 dec.) zijn geannuleerd!!!!!

Wegens een defecte basket, die naar beneden zou kunnen vallen, is het niet veilig om de zaal te gebruiken - het probleem kan pas morgenochtend door het sportcentrum worden opgelost. Wat betreft de interne competitie wedstrijden die gepland staan, zal het aangepaste schema zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.


Lasergamen, IC en bestuurswissel

12 november 2015

Het was een drukke week voor A.D.S.K.V. Slagvaardig. Maandagavond het lasergamen, woensdagavond de eerste IC-wedstrijden van het jaar en vanavond de wissel-ALV. Carolien Balvers en Tim Lotterman zijn gedechargeerd en Florian Mansvelder, Tizian Eckhardt en Laura Smulders zijn gechargeerd.


Lasergamen

29 oktober 2015

Op 9 november gaat A.D.S.K.V. Slagvaardig lasergamen! Dit zal plaatsvinden bij Café de Tapperij te Hengelo van 19:30 - 22:00 uur. Voor slechts €12,- kan je 2,5 uur onbeperkt bier, wijn en/of fris drinken, 2 potjes lasergamen en gratis poolen. Opgeven kan nog tot en met donderdag 5 november door te mailen naar secretaris@slagvaardig.utwente.nl


Facebook

19 oktober 2015

Sinds gisteren is er een Facebookknop geplaatst in het submenu aan de linkerkant. Hiermee kan je naar de Facebookgroep van A.D.S.K.V. Slagvaardig. Hier worden vaak activiteiten aangekondigd en toegelicht die in de agenda op de website vermeld staan.


Eerste interne competieronde

8 oktober 2015

De eerste interne competitieronde van dit collegejaar zal donderdag 22 oktober van start gaan. De wedstrijden zullen iedere donderdag tussen 17:00 en 18:00 gespeeld worden in sportzaal 1. Deze tijd heeft overlap met het laatste college-uur. Mocht blijken dat veel teams niet kunnen spelen, omdat haar leden college hebben, dan kan er in overleg met het sportcentrum gekeken worden of de IC-wedstrijden verplaatst kunnen worden naar of de maandag -of woensdagavond (na de training) van 23:00 tot 24:00.

Opgeven van een team kan door een e-mail te sturen naar intern@slagvaardig.utwente.nl met een ingevuld aanmeldformulier.


Lid worden?

16 september 2015

Wil je lid worden van een vereniging, maar weet je nog niet welke? Twijfel niet langer en wordt lid van de leukste en gezelligste vereniging van Nederland en kom knotsballen! Als je vóór november lid wordt, dan hoef je voor het komende collegejaar geen contributie te betalen!

Vanaf donderdag 8 oktober zal de interne competitie ook weer van start gaan. De wedstrijden zullen iedere donderdag tussen 17:00 en 18:00 in sportzaal 1 gespeeld worden. Dus geef je op samen met je vrienden, huis of dispuut om een knotsgek jaar tegemoet te gaan!


Eerste training nieuwe collegejaar

17 augustus 2015

In het collegejaar 2015/2016 zullen de knotsbaltrainingen iedere woensdagavond van 21:30 tot 23:00 plaats vinden in sportzaal 1 onder begeleiding van Tjerk Susan. Tijdens de eerste vier trainingen is iedereen welkom om gratis mee te trainen. Je hoeft dus niet per se lid te zijn of in het bezit van een Unioncard!

De eerste training zal gegeven worden op woensdagavond 2 september om 21:30.