Abaknots

De aanstaandee IC is de derde deelname van team Abaknots en we hopen er weer een mooie ronde van te maken. De eerste ronde (IC I '08-'09) was de sport en dus ook de IC nieuw voor ons allen (minus 1), maar scoren dat lukte wel; we eindigden als 6e (van de 10 √° 14 teams) en mochten de volgende competitieronde meespelen in poule A. Trots en ambitieus streden we de tweede competitieronde van '08-'09 verder, maar helaas met minder succes. We eindigden als een-na-laatste in de poul en er hing ons een degradatie boven het hoofd. Gelukkig bleken er veel nieuwe enthousiaste teams te zijn team Abaknots zich weer zal bewijzen in poule A. En de knotsen zijn na al flink wat trainingen flink van hun stof ontdaan, dus het gaat weer een mooie competitie worden.

Het team bestaat uit Arjan, Astrid, Cheriel, Giske, Ingeborg, Marijn en Michiel en heeft een mooie poule aan invallers (Almar, Berend, Jorn, Kay en Suzanne). Daarnaast is er tijdens de wedstrijd geregeld een enthousiast aanmoedigingscommité te vinden dat zich vergezeld van toeters en ratels.
Onze naam is afgeleid van de gezamenlijke studievereniging van Technische Wiskunde (ja, ze zijn nog wiskundigen ook); W.S.G. Abacus (www.abacus.utwente.nl).
Daarnaast maken we gebruik van onze eigen teamweb: www.abaknots.teamwebs.nl

Team Abaknots speelt in paarse shirts en met paarse knotsen. Dus ziet u een paars team aankomen; Vreescht Ons! Deze IC gaan we weer knallen.