Uitwisseling Drienerlose Klootschietvereniging De Zeuven Reeën

Op woensdag 13 juni kwam een select gezelschap van Drienerlose Klootschietvereniging De Zeuven Reeën bij Sportzaal 1 naar binnen lopen. Omdat klootschieten een sport is die het beste uit te voeren is met mooi weer, heeft het bestuur van de klootschietvereniging bedacht te verbroederen met andere sportverenigingen door samen workshops te doen. Afgelopen woensdag was knotsbal de sport om uit te proberen. Aan onze trainer Tjerk was het natuurlijk de eervolle taak om ze anderhalf uur enorm af te matten maar de klootschieters wel de beginselen van de knotsbalsport bij te brengen. Getuige de reacties van de klootschieters achteraf was hun knotsbalavontuur geslaagd. Nu is het wachten op het vervolg: knotsballers die een dappere poging durven te wagen een kloot over de campus te gooien…